COFOLA 2024: Sborník příspěvků mladých právníků, doktorandů a právních vědců. Část 5, Dopravní a přepravní právo v mezinárodním a evropském rozměru - Křepelka, Filip; Richterová, Anna (Masarykova Univerzita, 2024)
Problematika kontrolního vážení v České republice Trestání přestupků v dopravě v evropském rozměru Zajištění dostatečné dopravní obslužnosti Elektromobily jako údajné bezpečnostní riziko v parkovacích domech. Má právo nějak reagovat? AI v oblasti silniční dopravy
Keywords: E-knihy; Elektronické knihy; Knihy; Čítárna