COFOLA 2024: Sborník příspěvků mladých právníků, doktorandů a právních vědců. Část 2, Výzvy současné sociální politiky - Komendová, Jana; Smejkal, Michal; Tomášková, Eva; Janovec, Michal (Masarykova Univerzita, 2024)
Bezprostřední návaznost pracovněprávních vztahů při posuzování nároku na dovolenou Sociální pojištění a dohoda o provedení práce dle konsolidačního balíčku Implementuje česká právní úprava dostatečně požadavky práva evropské unie na institut zkušební doby? Výzvy sociálnej politiky v kontexte dane z nehnuteľností Lege artis v ohrožení? Výpověď bez udání důvodu aneb jak zvýšit flexibilitu českého pracovního trhu Slovenská právna úprava ochrany oznamovateľov protispoločenskej činnosti z pohľadu rovnakého zaobchádzania v zamestnaní Rovné odměňování zaměstnanců ve skupině společností pohledem českého a evropského práva Výpověď bez udání důvodu jako hybatel pracovního trhu? Prioritizácia manželstva v práve sociálneho zabezpečenia Jak oběti domácího násilí propadávají systémem sociálního zabezpečení Sociální fondy: Co přinášejí zaměstnancům vysokých škol? Revize sociálních dávek Nesezdané soužití – přehlížená sociální realita?
Keywords: Agreement on Work Activity; Agreement on Work Performance; Directive; E-knihy; Elektronické knihy; Immediate Continuity; Knihy; Leave; Čítárna

L’avenir du travail en Afrique : exploiter le potentiel des technologies numériques pour un monde du travail plus inclusif - Choi, Jieun; Dutz, Mark A.; Usman, Zainab (La Banque mondiale, 2021)

Le droit béninois du travail : guide pratique - Affodjou, David (Friedrich-Ebert-Stiftung Bénin, 2019)