COFOLA 2024: Sborník příspěvků mladých právníků, doktorandů a právních vědců. Část 1, Daňové právo v proměnách času - Czudek, Damian (Acta Universitatis Brunensis Iuridica Editio Scientia, 2024)
Sborník příspěvků zabývajících se aplikací a interpretací daňového práva, tvorby daňového práva ve smyslu jeho stability a předvídatelnosti, jak z pohledu daňových subjektů (zejména podnikatelů, ale i fyzických osob nepodnikatelů, ale také státu a jemu podřízených organizací (z pohledu předvídatelnosti příjmů do veřejných rozpočtů a stability veřejných financí).
Keywords: Droit fiscal; E-knihy; Elektronické knihy; Fiscalité; Knihy; Tax law; Čítárna

COFOLA 2024: Sborník příspěvků mladých právníků, doktorandů a právních vědců.. Část 8, Regulace, dohled a inovace na finančních trzích a v bankovním sektoru - Schweigl, Johan; Holubářová, Nikol (Acta Universitatis Brunensis Iuridica Editio Scientia, 2024)
- Právní aspekty zavedení Centrální bankovní digitální měny (CBDC) v Evropě: výzvy a; - Novinky ve světě fintech; - Riziko praní špinavých peněz v kryptoprostoru; - Povolenie na poskytovanie služieb kryptoaktív podľa nariadenia MiCA – vybrané regulačné aspekty v podmienkach Slovenskej republiky; - Nekalé obchodní praktiky a nekalosoutěžní jednání v bankovním marketingu; - Finančné inovácie ako determinant súčasnej a anticipovanej regulácie na finančnom trhu v kontexte neoprávneného podnikania; Outsourcing marketingových aktivit v bankovním sektoru; Několik poznámek k dlouhodobému investičnímu produktu.